PERKANT UŽ 79 EUR IR DAUGIAU - SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS LIETUVOJE NEMOKAMAS
PERKANT UŽ 79 EUR - SIUNTIMAS Į PAŠTOMATUS LIETUVOJE NEMOKAMAS
Loading...
Loading...

MEDIPLORER radiance lift serum, 30 ml

Prekės kodas: 4560164470539

115,00

Liko tik 2

Kategorija: Kosmetika

Prekės ženklas: Mediplorer

Kiekis: 30 ml.

Amžiaus grupė: Suaugusiems

Paskirtis: Veidui

Prekių forma: Serumas

Gamintojas: Japonija

Liko tik 2

MEDIPLORER Liftingo Efektą Suteikiantis Serumas

Sukurtas prof. Masato Hiki, bendradarbiaujant su Medion Research Laboratories, Japonija. Puikiai įsigeria į odą, suteikia odai elastingumo ir stangrumo, liftingo efektą.

MEDIPLORER Liftingo Efektą Suteikiančio Serumo Privalumai

Sukurtas remiantis 4 tipų senėjimą stabdančių peptidų deriniu – SYN-HYCAN, SYN-COLL, SYN-TACKS, SYN-AKE, kurie leidžia atkurti veido ovalo ryškumą ir jaunatviškumą. Peptidai skatina kolageno, hialurono rūgšties, proteoglikanų gamybą, raumenų atsipalaidavimą ir veido raukšlių mažinimą.

– SYN-HYCAN peptidas skatina hialurono rūgšties gamybą ir drėkinimą odą bei suteikia jai elastingumo. Pagal efektyvumą jis lyginamas su bFGF – fibroblastų ląstelių augimo faktoriumi, kuris veikia hialurono rūgšties gamybą. SYN-HYCAN skatina proteoglikano, kuris stiprina kolageno audinį, gamybą. Proteoglikanas sukuria kolageno ir hialurono rūgšties matricą, kuri palaiko audinius. Proteoglikanas ir hialurono rūgštis yra labai svarbūs odos stangrumo ir elastingumo komponentai. Įrodyta, jog peptidas pakeičia hialurono rūgšties injekcijas.

-SYN-COLL peptidas veikia TGF ir skatina kolageno gamybą, apsaugo nuo jo degradacijos. Pakeičia kolageno injekcijas ir padeda sumažinti raukšlių gylį.

-SYN-TACKS peptidas yra svarbus peptidas, skatinantis kolageno gamybą bazinėje membranoje. Skatinant kolageno gamybą bazinėje membranoje veikiamas odos elastingumas ir stangrumas. SYN-TACKS yra nepakeičiamas peptidas, skatinantis integrino b4, IV, VII, XVII tipų kolageno, laminino 5, kurie prisideda prie odos elastingumo, gamybą.

-SYN-AKE peptidas atpalaiduoja raumenis ir neleidžia susidaryti veido raukšlėms, pagerina esamų būklę. Veikia kaip Botox.

Klinikinių tyrimų metu buvo įrodyta, kad peptidų SYN-COLL, SYN-TACKS, SYN-AKE derinys veiksmingai kovoja su gravitacine ptoze, gerina turgorą, atkuria kolageno matricą, gerina odos elastingumą ir lygina raukšles.

Sudėtyje yra stabilių vitaminų C ir E darinių, kurie gerai prasiskverbia į epitelį. Abu vitaminai yra galingi antioksidantai, sėkmingai kovojantys su viena iš pagrindinių organizmo senėjimo priežasčių – oksidaciniu stresu. Vitaminas E apsaugo nuo reaktyvaus deguonies kontakto su ląstelių membranų lipidais, apsaugo mitochondrijų ląstelių membranas nuo oksidacijos. Vitaminas C neutralizuoja laisvuosius radikalus, dalyvauja kolageno sintezėje, atkuria oksiduotą vitamino E formą.

Vitaminas C turi specialią patentuotą APPS formą, kuri gali ištirpti ir vandenyje, ir riebaluose. Neleidžia susidaryti melanino pertekliui, kovoja su laisvaisiais radikalais, neleidžia susidaryti spuogams, skatina kolageno sintezę.

Vitaminas E turi specialią TPNa formą – vitamino E darinį, kuris gali ištirpti ir vandenyje, ir riebaluose bei pasižymi didele skvarba. Pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, mažina paraudimą, šalina laisvuosius radikalus, kovoja su raukšlėmis, su amžiumi susijusiais pokyčiais, drėkina.

Japonijos Kanagawa universiteto sukurta unikali triguba emulsinimo sistema leidžia veikliosioms medžiagoms prasiskverbti giliai į poodinį sluoksnį. Hidrofilinių nanodalelių turintys aktyvieji ingredientai, prasiskverbia giliai į poodinį sluoksnį ir nuneša jas giliai į dermą.

Mediplorer liftingo linija buvo sukurta remiantis ilgamečiais dermatologų tyrimais. Kruopščiai atrinkti kompozicijos komponentai kartu su novatoriška gamybos technologija užtikrina didelį efektyvumą, ryškų senėjimo stabdymą, suteikia liftingo efektą.

MEDIPLORER Liftingo Efektą Suteikiančio Serumo Naudojimas

Kruopščiai nuvalykite odą naudodami Mediploprer Cleansing Balm. Tuomet visą veidą patepkite nedideliu kiekiu serumo MEDIPLORER RADIANCE LIFT SERUM (1-2 paspaudimai), ypatingą dėmesį skirdami raukšlėms ar kitiems su amžiumi atsirandantiems pokyčiams (pigmentinėms dėmėms ar kt.). Leiskite susigerti. Po to veidą patepkite kremu Mediplorer Radiance Lift Cream.

MEDIPLORER Liftingo Efektą Suteikiančio Serumo Sudedamosios dalys

Water, butylene glycol, pentylene glycol, glycerin, diglycerin, ppg-6-decyltetradeceth-30, hydroxyethylcellulose, trisodium ascorbyl palmitate phosphate, sodium citrate, methylparaben, tremella fuciformis polysaccharide, hydrolyzed prunus domestica, rosa canina fruit oil, polygonum tinctorium leaf/stem extract, triethylhexanoin, diphenyl dimethicone, isostearyl alcohol, polyglyceryl-10 myristate, disodium phosphate, polysorbate 60, tetradecyl aminobutyroylvalylaminobutyric urea trifluoroacetate, phellodendron amurense bark extract, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, arginine, palmitoyl dipeptide-5 diaminobutyroyl hydroxythreonine, palmitoyl dipeptide-5 diaminohydroxybutyrate, sodium phosphate, sodium dilauramidoglutamide lysine, phenoxyethanol, palmitoyl tripeptide-5, citric acid, tocopherol, phytosteryl/octyldodecyl lauroyl glutamate, magnesium chloride, sodium tocopheryl phosphate, sodium bicarbonate, ceramide ng.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “MEDIPLORER radiance lift serum, 30 ml”

Title

Go to Top