Privatumo politika

Malonu, kad lankotės šioje svetainėje ir naudojatės mūsų paslaugomis! Mes vertiname kiekvieną bendradarbiavimą ir kiekvieną klientą, todėl itin atsakingai žiūrime į Jūsų duomenų privatumą. Siekiame ne tik sąžiningai bei teisėtai tvarkyti bei prižiūrėti jūsų asmens duomenis, bet ir kiek įmanoma skaidriai bei aiškiai apie tai komunikuoti.

Todėl šioje Privatumo politikoje pristatome:

  • kokius jūsų asmens duomenis tvarkome
  • kokiais tikslais juos tvarkome
  • kokiu pagrindu juos tvarkome
  • kiek laiko saugome
  • ir kitą jums aktualią informaciją

Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi https://manomantra.com/ interneto svetainėje, nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate, ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, mes apgailestaudami prašome nesilankyti mūsų svetainėje ir nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.
Ši Privatumo politika gali keistis be atskiro pranešimo, todėl prašome pasitikrinti kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje.

KAS MES ESAME?

Mūsų rekvizitai:

  • UAB Mano mantra
  • Įmonės kodas: 305742396
  • PVM kodas: LT100014014615
  • Buveinės adresas: Konstitucijos pr. 6, Vilnius
  • Nr.: +37066233031
  • paštas: [email protected]

Jeigu esate jaunesnis nei 14 metų asmuo, galite su mumis susisiekti ir naudotis mūsų paslaugomis, bet negalite perduoti mums savo asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslams (pvz., prenumeruoti naujienlaiškių), jeigu tam neturite savo tėvų ar kitų teisėtų globėjų sutikimo.

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

Siekdami sudaryti paslaugų ir kitas sutartis, vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus ir administruoti savo klientus, galime rinkti:

  • Vardą, pavardę
  • Asmens kodą
  • Gyvenamosios vietos ar buveinės adresą
  • Banko sąskaitos numerį
  • Individualios veiklos pažymos ar verslo liudijimo numerį
  • Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą ir Jūsų pareigas
  • Elektroninio pašto adresą
  • Telefono numerį

Siekdami administruoti elektroninę parduotuvę ir vykdyti klientų prekių užsakymus, klientui perkant be registracijos, renkame:

  • Vardą, pavardę
  • Telefono ryšio numerį
  • Elektroninio pašto adresą
  • Adresą prekių pristatymui
  • Įmonės pavadinimą ir kitą papildomą informaciją (šių duomenų nereikalaujame, juos galite pateikti savo pasirinkimu)

Siekdami administruoti elektroninę parduotuvę ir vykdyti klientų prekių užsakymus, klientui perkant su registracija, renkame:

  • Vardą, pavardę
  • Telefono ryšio numerį
  • Elektroninio pašto adresą
  • Adresą prekių pristatymui
  • Įmonės pavadinimą ir kitą papildomą informaciją (šių duomenų nereikalaujame, juos galite pateikti savo pasirinkimu)

Jeigu Jūs esate konkursų, akcijų ar kitų mūsų organizuojamų žaidimų socialiniuose tinkluose laimėtojas, renkame:

  • Vardą, pavardę
  • Telefono ryšio numerį
  • Adresą, kuriuo išsiunčiame laimėtą prizą

Siekdami tvarkyti Jūsų pateiktus prašymus, pasiteiravimus, paklausimus ir skundus, renkame:

  • Įmonės, įstaigos, organizacijos, kurią atstovaujate, pavadinimą ir Jūsų pareigas
  • Elektroninio pašto adresą
  • Telefono ryšio numerį
  • Prašymo, paklausimo ar skundo turinį bei informaciją, susijusią su šia užklausa
  • Vykusią komunikaciją

Tiesioginės rinkodaros tikslais, siekdami pranešti jums aktualią informaciją, naujienas apie save ir savo teikiamas paslaugas, renkame:

  • Vardą, pavardę
  • Elektroninio pašto adresą
  • Telefono ryšio numerį

Jei nuspręstumėte susisiekti su mumis (elektroniniu paštu, telefonu ar žinute socialiniuose tinkluose), mes užfiksuosime kreipimosi į mus faktą ir galime išsaugoti komunikacijos turinį kartu su Jūsų kontaktiniais duomenimis ir mūsų atsakymais.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetainės funkcijas.
Jeigu Jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite „Slapukai“.

Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos, tačiau tokiu atveju mes galime neleisti naudotis mūsų teikiamomis paslaugomis, nes negalėsime užtikrinti jų kokybės. Mes pabrėžiame, jog nerenkame ir netvarkome perteklinių asmens duomenų. Visi duomenys, kuriuos renkame, yra būtini siekiant užtikrinti tinkamą ir pritaikytą paslaugų teikimą.

KOKIU PAGRINDU ŠIUOS DUOMENIS RENKAME IR KIEK LAIKO SAUGOME?

Siekdami sudaryti paslaugų ir kitas sutartis, vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus ir administruoti savo klientus, duomenis renkame:

  • siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b))
  • vykdydami teisines prievoles (Reglamento 6 str. 1(c))
  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 10 metų po sutarties pasibaigimo, paskutinio bendradarbiavimo ar derybų dėl sutarties sudarymo dienos.

Siekdami administruoti elektroninę parduotuvę ir vykdyti klientų prekių užsakymus, duomenis renkame:

  • siekdami sudaryti sandorį (Reglamento 6 str. 1(b))
  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 3 metus nuo paskutinio kliento naudojimosi elektroninės parduotuvės paslaugomis ar svetainės turiniu dienos.

Jeigu Jūs esate konkursų, akcijų ar kitų mūsų organizuojamų žaidimų socialiniuose tinkluose laimėtojas, duomenis renkame:

  • siekdami sudaryti sandorį (Reglamento 6 str. 1(b))
  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome iki sandorio įvykdymo.

Siekdami tvarkyti Jūsų pateiktus prašymus, pasiteiravimus, paklausimus ir skundus, duomenis renkame:

  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 10 metų po Jūsų paskutinio kreipimosi dienos.

Tiesioginės rinkodaros tikslais duomenis galime rinkti:

  • turėdami Jūsų sutikimą (Reglamento 6 str. 1(a))
  • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))
  • LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. pagrindu kuris numato, jog:

“asmuo, kuris teikdamas paslaugas ar parduodamas prekes Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatyta tvarka ir sąlygomis gauna iš savo klientų elektroninio pašto kontaktinius duomenis, gali naudoti šiuos kontaktinius duomenis savo paties panašių prekių ar paslaugų rinkodarai, jei klientams yra suteikiama aiški, nemokama ir lengvai įgyvendinama galimybė nesutikti arba atsisakyti tokio kontaktinių duomenų naudojimo pirmiau nurodytais tikslais, kai šie duomenys yra renkami ir, jei klientas iš pradžių neprieštaravo dėl tokio duomenų naudojimo, siunčiant kiekvieną žinutę”.

Šiuos duomenis saugome 5 metus nuo sutikimo gavimo dienos, o kai tiesioginė rinkodara vykdoma vadovaujantis LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. – iki asmeniui išreiškus nesutikimą su tiesiogine rinkodara. Nepamirškite, kad tai padaryti galite bet kuriuo metu su mumis susisiekę el. paštu [email protected]

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Jūsų asmeninius duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami kokybiškai vykdyti savo paslaugas bei tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, Jūsų duomenys gali būti perduodami:

  • Google (Google Analytics ir AdWords paslaugos), duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia;
  • Facebook, Inc., duomenys perduodami į JAV. Duomenys saugomi pagal „Privacy Shield“ programą, apie kurią plačiau pasiskaityti galite čia;
  • Mūsų partneriams, teikiantiems prekių pristatymo paslaugas, tai yra:
  • DPD: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • OMNIVA: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • LPExpress: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • Mūsų partneriams, teikiantiems elektroninės bankininkystės, elektroninių atsiskaitymų bei mokėjimo paslaugas, tai yra:
  • Paysera: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • Paypal: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia;
  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, elektroninių ryšių, reklamos, audito, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms.

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek Jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

KAIP APSAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Taip, mes imamės visų tinkamų veiksmų Jūsų informacijai apsaugoti, tačiau nė viena svetainė nei internetu atliekama operacija, nei kompiuterių sistema ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Ir nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme Jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų Jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę Jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš Jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Pateikti mums prašymą gauti patvirtinimą, ar mes tvarkome su Jumis susijusius duomenis ir jei tvarkome, prašyti susipažinti su tvarkomais duomenimis ir su jais susijusia informacija;
  • Pateikti mums prašymą ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
  • Prašyti ištrinti informaciją, kurią turime apie Jus, jeigu ją naudojame neteisėtai;
  • Pateikti mums prašymą apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi Jūsų duomenys, ar duomenų Jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • Pateikti mums prašymą perkelti (gauti) tuos duomenis, kuriuos mums pateikėte pagal sutartį ar su sutikimu ir kuriuos mes tvarkome automatizuotomis priemonėmis, bendrai naudojama elektronine forma;
  • Nesutikti arba atšaukti prieš tai duotą sutikimą tvarkomi Jūsų asmens duomenis, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara;
  • Pareikšti nesutikimą dėl asmens duomenų naudojimo, kai tai daroma vadovaujantis mūsų ar trečiųjų asmenų teisėtais interesais;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (žr. ada.lt).

Jei nebenorite, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu [email protected]